• Security
  • Beveiligingssoftware en Apps
  • Cybercrime
Door
Pim Hilferink
-

Securityspecialist McAfee heeft tijdens de Black Hat securityconferentie in Las Vegas diverse innovaties aangekondigd op het gebied van machine learning en automatisering. Deze innovaties zorgen voor sterkere mens-machine teams om cyberdreigingen te detecteren en tegen te gaan.

McAfee kondigde tevens ondersteuning aan voor OpenDXL.com, een nieuwe, onafhankelijke portal met onder andere forums en gratis apps. Deze community website biedt gebruikers van OpenDXL toegang tot nieuwe ideeën en middelen voor de integratie van deze technologie. Met deze aankondigingen onderstreept McAfee zijn commitment aan innovatie, samenwerking en vertrouwen.

Radboud Beumer

“Securityteams hebben te maken met 244 nieuwe cyberdreigingen per minuut en een ernstig tekort aan securitytalent. De inzet van gescheiden securityoplossingen zonder automatiseringsmogelijkheden en beheerd door overbelaste teams is niet langer houdbaar als beveiligingsstrategie”, zegt Radboud Beumer, senior regional director Benelux voor McAfee. “Verbeterde machine learning en geïntegreerde analytics zijn onderdeel van McAfees visie op een fundamenteel andere manier waarop mensen en machines met elkaar samenwerken om onze digitale wereld te beveiligen. Door de unieke capaciteiten van mensen en machines met elkaar te combineren, kunnen organisaties hun operationele beveiliging optimaliseren en zich beter beschermen tegen de cyberdreigingen van vandaag en morgen.”

McAfee blijft zoeken naar nieuwe manieren om mensen en machines beter met elkaar te laten samenwerken om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen. Onder andere met de implementatie van een intelligent securityplatform dat gebruikmaakt van nieuwe technologieën, zoals machine learning en automatisering. McAfee Advanced Threat Defense (ATD) is de nieuwste in het groeiende portfolio van McAfee-producten dat gebruikmaakt van machine learning. Andere producten die al gebruikmaken van machine learning zijn onder andere McAfee Endpoint Security with Real Protect en McAfee Global Threat Intelligence (GTI).

De nieuwe McAfee ATD v4.0-software introduceert een innovatieve ‘deep learning’-techniek om de detectiecapaciteiten te verbeteren. Tevens zijn de analysemogelijkheden van e-mailbijlagen verbeterd. McAfee Enterprise Security Manager (ESM) is onder andere verbeterd met geïntegreerde risico-analyses die in staat zijn om tegenmaatregelen te detecteren die door cybercriminelen worden toegepast. Hiermee zijn securityteams beter in staat om dreigingen te identificeren en de impact van nieuwe kwetsbaarheden te evalueren. McAfee Dynamic Endpoint Protection integreert nu met McAfee Cloud Detection (CTD) en McAfee Threat Intelligence Exchange (TIE), waarmee McAfee Endpoint Security (ENS) verdachte bestanden naar een sandbox in de cloud kan sturen voor diepgaande analyse.

De McAfee Security Innovation Alliance (SIA), het technologie-partnerprogramma van McAfee dat zich richt op het bouwen van volledig een geïntegreerd en onderling verbonden security-ecosysteem, heeft recent 12 nieuwe leden verwelkomd. Dat zijn AGAT Software, Cisco Systems, Extreme Networks, Gigamon, HPE, Identiv, Kemp Technologies, Lumeta, Resolve Systems, Siemplify, SkyFormation en Swimlane.

Meer informatie: www.mcafee.com

GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR

Beveiligingssoftware en Apps

Eagle Eye Networks verlaagt prijzen van cloud videobewaking

Sportschoenen Goose Skate Golden Hoogste Ngrm Superstar Roze Lage Suede vwnm0N8
Datacenter & Cloud Dossier

Nieuw omzetrecord voor ethernet switches en routers

Operators

Vertiv: ’90 procent operators vreest hogere energiekosten door 5G’

SecurityDossier

Politie krijgt ruimere digitale opsporingsbevoegdheden

Security Society
Rood Heren ChinoIndigo Scotchamp; Jurk maison Sale Soda uitstekende Prijs Broeken maison lKcTF1J3

Thales verkoopt bedrijfsonderdeel nCipher Security

LAAT EEN REACTIE ACHTER Annuleer reactie

Log in om een opmerking achter te laten